naše pečivo si dává na čas
Nejdůležitější dovednost v pekárně je umět upéct prvotřídní chleba.
Dobrý pekař si vystačí se čtyřmi základními surovinami: moukou, vodou, kváskem a solí. My k nim přidáváme ještě trpělivost. Té je třeba, aby se kvásek v těstu zabydlel a vyplnil je bublinkami, které vytvoří nadýchanou a vláčnou střídku. Proto si těsto, které zaděláváme z kombinace žitné, pšeničné a celozrnné mouky, vždycky pěkně poleží v ošatkách před pečením. Z vlastní zkušenosti víme, že čím pomaleji chleba kyne, o to rychleji po upečení zmizí.
ČTYŘKA
ŽITO
ZRNO
ŠUMAVA
Fotogalerie
Portfolio
ČTYŘKA
ŽITO
ZRNO
ŠUMAVA
Portfolio
bagety fgdfg fg dfg dg. dfgd fgd fg dfgd fg g g dgdf df gd
čtyřka
šumava
rohlíky